Wednesday, December 31, 2008

Ellaroo received

Memang dah rasa mesti ada parcel sampai di ofis. So, hari ni memang tekad nak gi ofis - bukan tuk kerja but tuk claim barang.. heheheh..

My new wrap - Ellaroo Maija L size; purposely beli L sebab harga no different between S, M or L. Seperti biasa bought in eBay for 45pound (include postage). Mahal.. memang mahal - 5 meter kain dekat RM300.

What's d different between Ellaroo and MobyWrap?
- both sama je - dua-dua wrap BUT MobyWrap is quite stretchy so tak sesuai ngan Zahra yang dah besar (10kg) - lama-lama pakai dia akan melandut: makes Ummi sakit pinggang.
- Ellaroo ni texture dia macam table runner - kain ala-ala kain guni tapi tak kasar, so tak stretchy and really suitable for toddler.

Since Zahra kat kampung, so Ummi tak bole la nak test pakai - tunggu dia balik baru we all posing.

Meanwhile, MobyWrap bole disimpan for future baby.


2 comments:

  1. tak sabau tgk ko ngetest ellaroo... akunye wishlist Beco Butterfly.. ellaroo no.2.. heheh.. minat SSC plak

    ReplyDelete
  2. aku stil suka wrap - value for money sebab bole buat mcm2: cross carry, backcarry, hip carry.. just kena sabo la skit nk mengikat nyer.. hehehe..

    ReplyDelete