Thursday, December 25, 2008

Mini Project - DIY Cloth Diaper

Wednesday, 3-Dec-2008 08:00
Mini Project - DIY Cloth Diaper

Sebab Umi bercuti 2 minggu dari hari kena DnC hingga ke hari Raya Haji..
dan dengan boring yang teramat bangat, Umi telah memulakan satu mini projek iaitu - Menjahit sendiri Lampin Kain - version All in One..

Tatacara menjahit didapati dari web/u-tube.. tertarik ngan mat saleh tu jahit mudah je rupa.. and rupa nya, memang mudah pun menjahit CD ni.. Sekejap jer (dengan konsentrasi yg tinggi ni) dah siap..

Satu meter kain bole dapat 4 CDs.. ku beli 2 meter kain.. so patutnya bole dapat 8 CDs.. now baru siap 3, 5 more to go.. huhuhuhuh...



1 comment:

  1. Wah Neeza, you made your own cd? that's brilliant.. So how did you founf it's absorbency? And what fabric use use for it's inner and outer part?

    ReplyDelete