Thursday, December 25, 2008

Tukar atau stay?

Thursday, 25-Dec-2008 09:25
Tukar atau stay?



Actually ku pon tak tahu berapa ramai pembaca FP ini di luar sana.. but seringkali gk dapat comments from unknown and the day i diagnosed with my (false) pregnancy, ramai hantar sms to congratulate me.. and when the pregnancy has to be remove ramai jugak yang menghantar sms bersimpati..
So, I guess, sedar tak sedar memang ada yang membaca hasil tulisan ku ini..

Tahun baru akan bermula..
I've been thinking to start to blog - actually FP ni pun macam blog jugak sebab aku update hampir setiap hari.. but blogspot mcm menarik sbb u can make label on what you write and uploading gambar pun lebih senang.. but i started with FP hari tu sebab FP senang nak backdate - like blog, from what i know, you cannot simply backdate - maknanya peristiwa hari itu, kena tulis pada hari itu juga..

Erm.. so kalo betul la ada pembaca di luar sana.. Do give me a comment..
Should I stay with Fp or move to blogspot on 2009?

Pandangan pembaca amatlah dihargai.. Terima kasih..




Quote:
Since I'm doing this reader survey, new entry will be posted after this entry. Just note, ok.

No comments:

Post a Comment