Friday, January 9, 2009

2009 Wishlist


I never make any wishlist before. Selalunya, kalo nak, ada duit, bole la beli.
Kali ni terasa nak buat wishlist sebab nak tengok sejauh mana mimpi bole jadi kenyataan.. heheheheh..

So, here goes the lists:

1) Water heater - Nak sangat. Tak sanggup dah terketar-ketar lepas mandi setiap pagi.. And Zahra pun dah pandai tak nak mandi sekarang sebab "cejukkk.."

2) Going for a holiday by plane - yang ni mesti direalisasi sebelum 9 April 2009: sebab after that date, Zahra officially become toddler and kalo naik plane we have to pay for child fee that would half from the adult fare.

3) SSC (specifically: Heartrose Dusty Pink ERGO Baby Backpack Carrier) - senang nak carry Zahra kalo nak gi hiking (bila tu?) and Walid pun bole naik basikal sambil bawa Zahra (ini alasannya). Hakikat: so tempting.. cannot help.. (mission accomplished)

4) Mini laptop - yang ni nak sebab mengada. Hehehhe..

5) Floor to roof bookrack - buku asik beli, tapi tak simpan elok-elok. Hasilnya, seperosok rumah ni bole jumpa buku. My thesis pun tah mana dah ku campak

Em, rasa nya cukup dulu untuk kali ini. Kita tengok sejauh mana impian bole direalisasikan..

Heheheh.. lists ni cukup la contradict dengan azam tahun 2009 (semak no. 4).. ;)

2 comments:

  1. Salam!

    Hi Neeza!

    Uuuu PINK ERGO. I like! Your hubby is willing to wear pink ke? I wanted a pink SSC but hubby refused! Huh!

    ReplyDelete
  2. Hi Farra,
    Erm, kalo dah beli tu nak tanak KENA pakai la jugak kan.. Heheheh..

    ReplyDelete