Wednesday, January 21, 2009

Rucksack Carry


Tengahari tadi we all gi pos ofis and bank (Umi amik gaji.. yeehaa).

Selama ni hanya backcarry kat rumah je, however tadi try backcarry kat luar rumah. Ok, but susah skit nak ikat - wrap tu panjang sangat. Jadi nampak sedikit tak kemas. Kain tu tak rata di belakang Zahra, and kaki dia a bit tergantung gitu. Tapi Zahra ok, tak de la nak terjun turun or whatsoever.

Sorry if u fell unconfortable - Lain kali Umi ikat kemas-kemas lagi ye Zahra.

2 comments:

  1. neeza, lama2 practice sure terror..best ah maija ni..blh bg ebay link u beli ni tak? u dah survey ke was that cheaper than ellaroo website?

    ReplyDelete
  2. hi ito,

    ellaroo tu i beli kat http://stores.ebay.com.my/babyrooslingsandcarriers . Nak kata murah, ok la, sbb UKpound skang lagi murah dari USD. Tima Xmas hari tu dia ada bg discount, tu yang pejam mata rembat jer.. Heheh, but I'm satisfied. Mmg best la maija tu.. :-)

    ReplyDelete