Thursday, February 26, 2009

Dental care

Zahra’s teeth are almost complete. And since she consumes FM, she likes to sort of like bergayut dengan botolnya itu. At 4am every night, dia mesti terjaga nak susu. Pernah weol just letak air masak jer, but she knows and refused to drink yet demanded for milk.

I was so concerned about Zahra will having tooth decay sooner or later. We did try to teach her how to brush her teeth but seems dia lebih banyak menghisap berus (favor the paste, I guess) dari menggosok. So, finally we decided to buy electric tooth brush. Even dia hisap-hisap pun, since the motor running, secara tak langsung proses memberus tu ada jugak. Heheheh…

Set berus gigi Zahra: MaM tooth brush + Halagel toothpaste for kids

Baru balik dari shop berus gigi baru

New e-toothbrush in action

Sambil memberus, Umi kena nyanyi lagu:
This is the way we brush our teeth,
Brush our teeth, brush our teeth,
This is the way we brush our teeth,
On a cold and frosty morning.

3 comments:

  1. Hi Ann,
    Ely tenyeh a.k.a paksa je si Iris memberus.. kalo x, jgn harap la jugak dia nakk.. Tak penah lak tau budak2 pon ada electric tooth brush ni.. Berapa ek?

    ReplyDelete
  2. Hi Ely :-),
    Mahal gk berus ni - rm60. Tapi An rasa ok sebab kepala dia boleh tukar, and this on memang suitable for kids - 2yo n above.

    ReplyDelete
  3. oo.. ok, thanks for the info. Boleh try gak la kalo ada duit terlebey nanti...ehehehe..
    Ann mcmana skrg? Fully recovered ke?
    Ely doakan semuanya ok..

    ReplyDelete