Friday, February 27, 2009

I'm officially OFF


from BPK.. heheheh..

Today is my last day working here. Next week, I'm no longer working in Wilayah Persekutuan - I'm switching to work in Selangor (cuti banyak sikit compare to Wilayah.. ekekke..)

For those yang bertanya:
Fibi - No, aku tak resign (how I wish tapi sape plak nak bayo installment kete nanti..). I'm still serving the public cuma tukar tempat kerja sahaja.
Aishah - Ekekek.. Thanks for the wish, but I'm not getting any promotion. Pindah kerja dengan gaji dan gred yang sama :-)
Sya - Lupa plak nak citer kat mama pasal hal ni


Selamat Tinggal BPK


1 Mac 2006 - 28 Februari 2009
3 tahun berkhidmat di sini.. Wah, sungguh ku terkagum dengan diri sendiri. Tempat kerja paling lama - self-record. Cayalah, An! ekekek

Antara yang paling menarik kerja di sini (which some of them I'm going to terribly miss):
  • sebab kerja di sini, aku dah sampai jelajah semua negeri di Malaysia: dari Perlis sampai ke Sabah
  • perkara yang sangat berbeza dengan kerja makmal yang dibuat oleh seorang microbiologist
  • tempat kerja 10 minit dari rumah dan 15 minit jalan kaki ke Alamanda (oh, I'm going to miss this a lot)
  • boleh pergi swim during lunchour (let see, tempat kerja baru bole implement ni ke tak)
  • internet connection yang powerful laju - walaupun kebanyakan web adalah capaian disekat.
Yang lain-lain, I am so happy to make a move.. ekekekke...
Look at my cheerful face.. hahah.. Zahra have to follow me to work due to her eye condition - tak bole gi taska

Tempat kerja baru, here I come.
Wish me luck everybody.. Hehehehe..

No comments:

Post a Comment