Thursday, March 12, 2009

Basikal baru kaler pink

Semalam, Umi and Zahra followed Walid to the bicycle shop. Walid nak beli tiub: yang lama dah pancit terkena duri.

Biasalah kat kedai basikal kan banyak basikal - and the best part is Zahra dapat basikal baru.. hehehehe.. tak pasal jer - bak kata Walid, 'Untung jadi anak sulung ni, semua barang dia barang baru. Kot nanti dapat adik laki, dia kena kayuh la basikal kaler pink'.. ekekkeke... nasib adik nanti la yer.. hahahah..

Since birthday Zahra pun tak lama lagi - 9 April - so weol consider this as her early birthday present and nampak gaya dia pun suka.





Nanti bole nite picnic kat Dataran Putrajaya bawak basikal pulak ye Walid.. :-)

7 comments:

  1. comel la beskal zahrah.. pandai pulak tu dia kayuh.. teringin jugak nak belikan satu utk ayna..

    ReplyDelete
  2. fahri pula, bakal mendapat motor.. bayangkan ler, time naik kereta, pegang stereng buat bunyi vroom vroom.. naik basikal buat bunyi vroom vroom (aku rasa cam dah kemaruk tgk orang naik motor kot)

    untung le fahri, mujur le last kereta plastik aku beli kat pasar malam dah hancur dikerjakan anak aku yang eldest 2 orang tu

    ReplyDelete
  3. Cutenya basikal Zahra, dah pandai kayuh ke..?

    My Sufiya tak pandai kayuuh, dah ajar pun nak suruh kita tolakkan utk dia jerr

    ReplyDelete
  4. Ira: Beli la satu untuk ayna. murah jer. ayna tak kayuh, ko bole tolak.

    Aida: wah, mesti best n bergaya motor Fahri nanti.
    Takut berebur ngan Fawaaz je nanti :-)

    Sue: Zahra pun kayuh ala-ala jer. Selebihnya nak kita yang tolak

    Otro: Thanks. Cute for girlie la.. heheh

    ReplyDelete
  5. wah zahra.. pink gitew... nanti leh main ngan zafran..lama dah zafran tak p jumpa zahra.

    ReplyDelete
  6. tumitu: Haah, lama Zahra tak jumpa Zafran. Datang la bertandang ke rumah :-)

    ReplyDelete