Saturday, March 21, 2009

Easy on Bang - Part II

Aku rasa bende ni most of working mother pun buat jugak - blend bawang and cili siap-siap dan simpan dalam fridge.

Memang best, sebab mempercepatkan proses memasak - ada tu aku bole masak less than 15 minutes jer - lauk dah siap, tunggu nasi plak lama (masak pakai rice cooker).

Stock bawang tu aku budget sebulan bole tahan, cili dalam 2 minggu je kot..

No comments:

Post a Comment