Monday, March 16, 2009

Easy on Bang!

Dalam banyak-banyak kerja rumah, pengurusan kain yang tak pernah habis. Ada je - baju kotor, baju tak berlipat, nak iron, ding dang.. ding dang..

Kain yang paling banyak adalah baju Zahra - sehari kat taska 4 pasang baju; kalo comot makan, dah salin baju; diam-diam-senyap-senyap, rupa nya main air kat bathroom - dah kena salin baju. Baju dah la halus, kalo melipat, sejam baju dia tak sudah-sudah.

So, I took a short-cut: baju Zahra tak payah lipat - kita gantung jer.. Hahahah.. senang kan - dari ampaian terus ke bilik.

No comments:

Post a Comment