Friday, March 27, 2009

Kekemarukkan yang tak berkesudahan

I bought a new hotslings - Navy Blue: Size 3.. heheh.. as usual in eBay..


Yang peliknya.. I noticed hotslings kali ni besar sikit from the previous one – Khakis Size 4, which I’ve altered and make it short by an inch..



Label pun dah lain -


Adakah yang khakis itu telah dilenjan sepenuh hati dan dibasuh berkali-kali menjadi shrinking? Apapun, bila pakai yang baru tu – a bit selesa from the prev (which I’ve been thinking to un-hems the seam) : mungkin sebab Zahra dah besar and aku pun dah gemuk.. hahah..

Yang pastinya, dulu yo-yo je mentioned enuff is enuff – hakikat nya: tak sudah-sudah..

Uh, baby stuffs are so tempting and yummy – irresistible betul! *drool*

5 comments:

  1. owh.. Hotsling ka??
    Neeza, ajar la den camno nak beli barang dari ebay tu... hahahaha...(pengakuan sengal ikhlas dari ku..)

    Lama da aim HSling ni tapi sbb mahey sgt ba..

    ReplyDelete
  2. How much did it cost on Ebay? *nyibuks*

    ReplyDelete
  3. Ealyie: Dah ada la saya buat n3 on how to shop via eBay.. chk it out kat label tutorial.

    Hanim: Harga about RM110. Those solid color like NavyBlue, OliveGreen, Khakis mmg murah compare to yg corak-corak punya. I kan suka murah-murah.. hehehehhe..

    ReplyDelete
  4. Hehe u suka shopping.. bila murah2 lagi byk kali leh shopping :D

    ReplyDelete
  5. tengok gambar pakai hotsling..

    ReplyDelete