Tuesday, March 10, 2009

Kisah demam dan balik kampung

We've been attack by a germ - a virus, to be exact (as claimed by the MD).
Teruk sakit kali ni - dari hari Selasa sampai Jumaat baru Umi kebah as for Walid, dari Khamis demam sampai ke hari Isnin. Demam panas (up to 39.6°C) tapi rasa sangat sejuk - berselimut je kitaorang.

However, dalam sakit demam weol still balik kampung - Ipoh. My eldest sis, Anne, was around on Saturday - saja dia balik to get to know my condition. Jeles pulak dengar yang she's expecting another LO. Heheheh... 'the grandchild private limited' will be expand and expanding - insya-Allah, more from me.. ekekekke (tak nak kalah punya statement).




Then, on Sunday, kitaorang pergi FunFair.. Hahahah.. Gilalah, I feel like living on the 80's where going to FunFair malam minggu was so totally in thing and cool. Ekekeke.. that's what I miss about Ipoh - kat KL/Putrajaya ni mana nak jumpa FunFair buaian pusing camni lagi dah.. ahaks..





Oh, masjid kat my taman perumahan tu dah takde - dah dirobohkan - untuk bina yang baru (statement kena clear.. heheh). So, tak de dah kenangan tempat dimana Umi and Walid diijabkabulkan. Nostalgik, sentimentol TAPI lupa plak nak tangkap gamba (argh!)

3 comments:

  1. Wah!! Fun Fare ehhh.. tempat paling strategik nak ngabiskan duit sbb segala-mala games kena bayar...;)

    ReplyDelete
  2. salam neeza,
    this is mama hadif and sufiya..i stumbled upon your blog..

    dah lama tak nampak u kat nursery..hope you are getting better

    -sue-

    ReplyDelete
  3. Ealyie: yup, tempat plg strategik (selain eBay.. heheh). tu tak main tikam-tikam lagi tuh - boleh addicted sampai balik rumah nk pecahkan tabung.. hahahha...

    detraveler @ sue: saya dah tak hantar zahra kat ktak lagi. kalo jumpa kat alamanda do say hi. besor dah sufiya and hadif. :-)

    ReplyDelete