Monday, March 30, 2009

Sustagen Junior 1+ Chocolate


1 kotak = 600gm = RM25

1 bulan = Zahra consumes 6 kotak = 3600gm = RM300

This is her main meal - dia memilih makan sangat-sangat. Nasi tak bape nak, buat pasta pun tak dijamah. Tak pe la as long as dia nak minum susu I considered this as lucky enuff.. Sekurang-kurangnya khasiat masih ada dari tiada.

4 comments:

  1. zahra kurang makan eh?
    tp nmpak badan dia berisi gak..

    ReplyDelete
  2. Cloud: badan bersemangat tapi memang susah sangat makan. Kena paksa-paksa. Susu pulak berbotol-botol sehari: malam je 4x bangun minum susu. Gemuk minum susu kot dia.. heheh..

    ReplyDelete
  3. Biasa la kadang-kadang budak2 nie bertukar selera, kalu lebih minum susu memang taknak makan..
    Susu Zahra nie sama ngan susu abg Uzair..coklat..
    Bukan Sustagen naik harga? rm 27.00..

    ReplyDelete
  4. Nadnye: Yup, Sustagen dah naik harga.. tapi kalo beli kat Speedmart @ Econsave masih harga lama RM23.90. Orang cakap kalo beli kat farmasi lagi murah..

    ReplyDelete