Tuesday, April 28, 2009

Defensive disclaimer

Kat ofis tak le internet, nasib ada streamix kat umah - Thanks DH for installed it. iLUVu.

Blog diupdate di rumah, waktu malam, time berperang ngan Zahra yang nak masuk tido (heheh) dan diautopublish pada keesokkan harinya. Therefore, pertanyaan kengkawan tidak bole dijawab secara langsung - siaran tertunda ke malam hari atau ke hari yang lapang.. ekekek - just to clarify.

To people: thanks for visiting my blog. **LUV** u all. Heheheh

3 comments:

  1. Ely pun rasa WAJIB sign up for streamyx nanti..Almaklom la, berpantang bukannyer kejappp..;)

    p/s: Neeza, hotsling2 tu beli katne ek?

    ReplyDelete
  2. Ely, sign up...jgn x sign up.. stremyx ke broadband ker.. heheh

    An, I wonder why blog lain aku gi pon ada disclaimer lebih kurang camnih? Ada havoc kat mana2 ker? Haha..aku mmg x sompek update blog ya.. jam 2 3 pagi baru hapdet, kira maaf la jugak kalau org x singgah blog aku..huhuu

    Tapi YM mmg tak ON la time keje, kang x jd keje. Mujur la opis block YM..hahaha.. mcm hospital serdang blog internet ko..aduussss

    ReplyDelete