Friday, April 17, 2009

Forgive me: I've found my hobby

Ada orang collect tissues, and ada collecting hats..

As for me, setelah sekian lama tertanya-tanya, 'Do I have a hobby?', started to realized that 'Ya, I do have one'.

Collecting baby bottles: Yup, I collect and not using it. Giler ke hapa?
Antara koleksi yang dikolek dan disimpan dalam lemari (tidak digunakan)

Heheheh.. sebenarnya nak cerita: I bought another pair of baby bottle - Medela 250ml/8oz. Yang ni baru dipasaran tau. Medela bottle yang biasa tu 5oz je. Waktu aku mengepam dahulu, I've always complaining that bottle Medela 5oz ni skit.. tengah sedap pumping kena tukar bottle (cheh..cheh..). So I always wish kalo la Medela ada bottle besar macam Avent tu. Tengok-tengok ada la plak - trus drool. Heheheh...
New Medela 250ml/8oz bottles

Futnote: Title tu untuk Walid: Forgive me, abang.. ada bende walaupun kita tak guna kita nak juga memiliki nya - sebab tu nama nya Hobi. ekekek.. 143..

2 comments:

  1. Haha...An, aku baru nk hapdet kedai aku dgn botol nih, tapi satu set ada 3 botol dgn teats sekali harga RM95. Nih ko sure beli time offer kan? kalau x harga asal RM79/set ada 2 biji kan?

    ReplyDelete