Thursday, April 23, 2009

Harimau jadian @ Persint10?

Gempar.. gempar.. My ofismate yang dok story - dia dok kat Persint10.

Ceritanya:
Minggu lepas ada fogging, so dia sefamily keluar. Tinggal maid kat rumah sensorang. Pas tu bila dia balik, maid dia macam takut-takut nak bukak pintu. Dia tanya kenapa? Maid dia cakap, time fogging tu ada orang nampak harimau kat bukit belakang. Huh, me myself quite shocked.. ada harimau ke kat hutan kelapa sawit Putra.jaya ni? Pas tu dia cakap ramai yang witnessed (sebab ramai yang keluar time fogging tu kan). So, they called Perhilitan and suchs - authority datang the next day and checked tak de kesan harimau - tapak kaki pun tak de.

Hari Ahad plak sekali lagi gempar - ada orang (ramai katanya) nampak orang jalan macam rimau kat atas bukit yang sama. Em, makna nya yang hari tu nampak tu bukan harimau la, tapi 'jadian' - macam warisjarihantu la plak. Heheheh..


Macam-macam kan. I can't tell how true this story is - not me who witness the incident. Sesapa dok P10 kalo jangan saman I plak.. heheheh..

3 comments:

  1. kucing hutan kot...lepas tu nampak orang tengah potong rumput yg tengah membongkok..:-P

    neeza, everytime kami buat inspection kat rumah2 sini ada banyak citer tau...!! citer misteri nusantara

    ReplyDelete
  2. best entry ni! exciting!! hoho.. ;)

    ReplyDelete
  3. Mybe bukan harimau... perasaan je tu

    ReplyDelete