Sunday, May 31, 2009

Aktiviti hujung minggu

Hari ni one of my ofismate get married.. so pergi kawin dia kat belakang Istana Negara.



After that, pergi The Summit. DH beli DvD ceta*rompa*, while Zahra and I went to the babyland - dulu, kini dan selama nya memang suker sangat masuk kedai barang baby. Wah, botol BPA-free jenama BumbleBee dan MLO ada offer - 2 kotak = 16 biji = RM65. Erm, murah la tu kan.. Tapi aku tak beli - takut kena bising dengan DH. Aku hanya beli baju Zahra sehelai: romper Carter RM13.

Then, weol notice ada Popular BookFair kat Level4. So, head to level4, rembat la buku serba sedikit for 3 of us. Me, beli buku jahit aje.

1st pic: Zahra & her Hello Kitty book
2nd pic: My sewing book - bahasa cine tapi since ada sewing pattern and harga pun murah - RM25, so ku rembat ajer..

Itula story hujung minggu kami. Esok dah kerja. Semoga bertemu kembali di 'aktiviti hujung minggu' depan. Selamat malam. Hehehehe...

4 comments:

  1. bloghopping from kak ira :)

    bukan bahasa cina tu kak, bahse jepun. kalau ada yg tak tau kot nak suh translate boleh je :D

    ReplyDelete
  2. kekeke.. si neeza kalo dh dapat 'toy' dia x kesah dh tulisan ape kat depan tu..

    ReplyDelete
  3. aku rs ko dh berisik la anneeza..

    ReplyDelete
  4. yumyum, oo.. bahse jepun ek.. sama je tulisan nya ngan bahse cine.. apa pun kalo i ada masalah i contact u.. hehhe..
    .
    ira, hehehhe..
    .
    ain, hati senang, tu yang berisi tuh..

    ReplyDelete