Sunday, May 24, 2009

Cheaper substitute

Previously, I've made complaint yang MaMTeat cepat berkerak. Selepas stok MaMTeat habis digunakan, I switched to teat Avent (yang ada 1/2 dozen tak digunakan) dan Alhamdulillah, Zahra akur guna teat tersebut. Dan sama juga seperti teat MaM, cukup 2 minggu guna, teat tersebut akan berkerak dengan jayanya.

Since Zahra dah tak memilih puting, aku beli kan aje puting yang murah.. hehehe.. Afterall, after 2 weeks nak kena tukar jugak.


Jimat poket Umi :-)

4 comments:

  1. jimat2!musim gawat nih hehehe

    ReplyDelete
  2. betui..betui..betui..betui.. heheheh

    ReplyDelete
  3. ehehe..
    ayna mmg dari kecik lagi mmg reject teat yg mahal2.. dia nak hat yg ringget2 jek.. rubber teat tu.. smpi la ke hari ni.. aku lak yg lebeh2 kekadang tu nak cuba2 bg dia teat yg branded sket.. membazir jek sbb dia mmg x mao.. haiihhh..

    ReplyDelete
  4. wah.. best la tu ira.. :-)

    ReplyDelete