Thursday, May 21, 2009

Mummy dilemma

Sejak kembali bekerja seminggu penuh tanpa MCs, satu perkara yang paling tak best adalah menghantar Zahra ke taska every morning.

Taska dah la 4 buah selang dengan rumah - naik kete tak panas buntut dah sampai. Macam tahu-tahu jer, sampai je taska, Zahra akan cakap 'otey'.

Erm, sedih sebenarnya Umi nak anto awak gi taska..
Argh, bila nak jadi sahm ni???

2 tahun, tapi tido macam baby.. heheh

No comments:

Post a Comment