Tuesday, May 12, 2009

Side mirror

Aku beli ni:



Nak dijadikan sebagai side mirror – untuk ini:


So, kalo aku backcarry Zahra, tak de la terteleng-teleng tengok akak ni tido ke buat apa. Just use the little mirror. Heheh

Btw, beli kat alamanda, stall depan MPH for RM2.

Noted: Kepada sesiapa yang bertanya tentang Ergo, yang aku punya aku beli di www.ergobabycarrier.com (harga bole tengok kat situ). Now, banyak local store dah jual – tinytapir, lilcaliph, bebeshop. Nak murah, seperti biasa ku suggest beli la kat eBay – melambak dah jual (dulu time aku nak beli tak de dijual.. ish,ish).

No comments:

Post a Comment