Tuesday, May 12, 2009

Thought that counts

DH gi seminar and as usual dia akan bawak balik stuffs he got from the seminar, and he gave me this:


A keychain which is basically a pendrive. Cinonet gle..

Walaupun itu sebenarnya adalah percuma, but having got it from u makes me melt. Thanks dear - iLUVu.. heheh..

Wah, tetiba teringat.. tak berapa lama je lagi is our anniversary day.
Nak buat special entry la..

2 comments:

  1. cutenye pendrive tu.. aku pun suka tgk barang2 door gift yg khairul bwk balik dr mane2 conference or exhibition.. jam le..jewellery box le.. choc pun penah dpt.

    yup, percuma tp best!

    ReplyDelete
  2. aku pon selalu gk g seminar, tapi tak dapat pun cenggini.. ish.. percuma meme best.. heheh

    ReplyDelete