Friday, May 22, 2009

Water theraphy

Aku sekarang sedang mempraktikkan water theraphy - gara-gara membaca mengenainya dari blog Wawa.

Baru seminggu praktis, tapi dah mula nampak serba sedikit hasilnya - yang paling ketara aku kini tidak lagi sembelit: poo dengan mudah sekali.. heheheh.. tapi yang tak bestnya: pee pun kerap jugak.. ekekekekke...

5 comments:

  1. heh, i pun masih mengamalkannya, but not much different (in terms of migraine lah).

    nanti update lagi okeh pasal water theraphy nih.

    ReplyDelete
  2. nak buat gak lah... mok cik sembelit tahap berdarah dah ni...

    tima kasih rekomen tempat beli ergo. ku dah beli. kuikuikui...

    ReplyDelete
  3. Hi Wawa, nnt i update further. Thanks for droppin by my blog. I selalu je peek on ur blog: suka baca :-)
    .
    DD, try water theraphy, mabbe ur sembelit bole hilang. btw, ergo beli kat ane? wat le review nnt. :-)

    ReplyDelete
  4. hi neeza,

    thanks for dropping some comments in my blog too.

    :)

    ReplyDelete