Wednesday, June 17, 2009

Kalut sekejap..

Malam ni malam laundry baju kitaorang. Basically memang tiap-tiap malam basuh kain, but rotate antara baju kitaorang ngan CDs. Like yesterday dah basuh CDs so malam ni nak basuh baju. Baju kali ni memang banyak bcoz hari Isnin aku ngelat tak basuh, so I have two bakul of baju to be wash.

Fisrt round, basuh macam biasa. Nak masuk yang second round suddenly, mesin tak nak function. Aik, nape pulak. Aku dah gelabah takut rosak: tak kuasala kawe nak basuh tangan wei.

Nasib ada my Mr Mat-gyver. Dia godek-godek and suddenly tengok ada coins lekat dalam mesin tu. Maybe dah lama kot coins tu lekat- dah berkarat seh.


After that, mesin pun function macam besa. Alhamdullillah. :-)

2 comments:

  1. kalo mr. WM buat hal + merajuk.. mmg harus la menggelabah wehhh..

    ReplyDelete
  2. bole demam woo kalo wm rosak

    ReplyDelete