Wednesday, June 17, 2009

Kursus ..oo.. kursus

Desperate mode.
Tahun dah habis separuh, kursus belum pergi lagi: well, dah pergi 2 hari and berbaki lagi 5 hari - for gov officer we are compulsory to go for courses at least 7 days in a year. Kalau tak achive 7 days, masaklah peratus LNPT nanti. Huhuhuh..

Kat sini tak macam kat kementerian. Kat sana best, ada je kursus, sesuai atau tak, bole je pergi: tak kira fee nya berapa. Here, main barrier adalah fee: kalo free ok je but yang berbayar have to consider benefit ke tak, related ke tak, dengan bidang tugas.

So, hari ni aku telah berjaya menghadiri satu kursus (percuma) anjuran HSdg. Hehehe.. Seminar Kesedaran Penyusuan Susu Ibu.. Hahah - desperate enuff rite.


Okla tu, 3 down, another 4 days to go. Fuh.. berpeluh jugak nak cari kursus apa nak attend ni.

No comments:

Post a Comment