Monday, June 29, 2009

Percutian 'sekangkang kera'

Ini adalah aktiviti kami hujung minggu lepas.

Hari Sabtu pagi pergi openday ofis Walid. Punya la ramai orang.

Event dia menarik. Ada konsert (weol sempat catch Mawi, Ajai, Khadijah Ibrahim, Jozan), game stuff for kids, Petronas merchandise sale @ 80%, dll. But cuaca too damn hot: Zahra eventho dia tak cranky tapi she was soo masam merosot.. Heheh

12 noon kitaorg pun balik rumah. Nak meneruskan our weekend vacation.. heheheh.. Ke mana kitaorg, dekat je (refer tajuk 'sekangkang kera') - we stayed overnight @ Pullman Lakeside, Putrajaya. Actually, I booked the room secretly on 6th June, but suddenly Walid cakap dia nak kena gi outstation plak (which at d end tak pergi pun), terus terbocor rahsia sebab nak dapatkan tarikh yang sesuai. Heheheh..
Inside our room

@ d reception counter

Zahra's favorite spot: Swimming pool

Breakfast @ Bistro Cafe

Kiddy Club: she loves the Little Tikes car so much - rasa nak gi cari beli satu tuk Zahra.. huhuh


Ronda-ronda snap pict before balik

Dan yang paling menarik adalah man-made beach - macam real: pasirnya sungguh mulus gitu

Sebenarnya weol rancang nak gi jalan jauh skit like going to Malacca, but rasa cam not really worth (toll & fuel) sebab Zahra too little to explore Malacca. Lagi plak Pullman tengah ada promotion, so gi dekat-dekat jela. Apa pun, percutian kali ni memang best - seronok duduk hotel especially Lil Zahra.

And for Pullman, I give you 5 star. Hehehe..

That's all, Happy weekdays, people :-)

4 comments:

  1. Neeza,
    tak yah beli Little Tikes, beli sajork yang ada remote n bole charge battery tu je.. harga lebih kurang jugak..;)

    ReplyDelete
  2. man made beach tu kat mana? isk.. aku tak tau pon

    ReplyDelete
  3. Ealyie: mahal ek kereta tu.. tak pe nnt nak tengok (nak tengok jer) kat toyrus.. hehhe
    .
    .
    Otro, kat Persint 6, dekat public pool tu..

    ReplyDelete
  4. ye ye saya pon pegi gak kkp 2009,tapi pegi malam sbb nak tgk faizal tahir keh3

    ReplyDelete