Tuesday, June 16, 2009

Sampai jugak..

CDs itu akhirnya. Bayangkan lah, dah penuh dah 2 baldi soiled CDs Zahra yang aku tak basuh: tunggu semata-mata nak basuh sekali dengan CDs baru ini.

I bought Thirsties fitted L size 4 pcs and 2 pcs Thirsties Diaper Cover juga L size. Ya, ya, ya.. CD ni CD mahal, and how cheapskate mommy like me, end up beli CD mahal ni? Well, ini adalah CD 'fitted' yang paling murah: aku dah kaji. Ekekeke.. Btw, beli di tinytapir.com.
New CDs - yummy

Pre-wash together with 2 pail of soiled CDs.. huh

Dengan terbelinya CDs ini, harapannya semoga malam-malam kami tidak kebanjiran lagi. Heheheh..

4 comments:

  1. i know the feeling bila asyik 'kebanjiran' je memalam..
    for my 4+yo DD i found the solution with Thirties AIO sbb fitted kena pakai cover plak, lgpon takde saiz besa.
    But for my 2+yo DS tak berani lagi pakaikan CD memalam..
    i bought that CD in tinytapir too but at the store in Ampang Park, so save on postage hehehe..

    ReplyDelete
  2. i like AIO tapi kalo truely AIO not pocket. Leceh nak stufin insert afterwards, tu yg beralih kepada fitted tu. i borong samapi over rm300: save on postage jugak.. heheheh.. (tamak).. kalo gi store mau lagi jd gile.. uhuhuhu

    ReplyDelete
  3. mmg purposely bought AIO with pocket.. leh stuff hemp insert, tak cukup if sewn-in insert je utk malam.

    hmm.. itulah psl, kalu nak save postage kena borong sampai RM300 plak.. isk.. gi store tu jgn bawak cash bebanyak, sbb diorang lom accept credit card, so dont worry abt terlebih belanja hehhehe

    ReplyDelete
  4. Hi Neeza,
    Just to share my thoughts,

    Thirsties fitted is definetely not a overnight diaper if you have a heavy wetter. Perhaps My Precious Baby & Dream Eze is the solutions for heavy wetter.. :)

    ReplyDelete