Friday, July 31, 2009

2 hari cuti rehat

..sebab nak menyiapkan tempahan baju kurung for my first ever customer.
Alhamdulillah jadi.. takut gk sebenarnya nak jahit baju untuk orang ni.




Ok.. I'm done. Nak kemas-kemas nak balik Ipoh nak hug-hug Zahra.
See you people next week. Hepi weekend :-)

3 comments:

  1. Neeza.. boleh ambil order lagi lagi ker?

    ReplyDelete
  2. aaa kak what a coincidence! org baru siap baju kurung Ayra jugak.(baju je tapi) hehe tapi leher messy gilaaa. silap sket.
    mmg borong abis barang kat kedai pkns tu. ekeke

    ReplyDelete
  3. nadnye: heheheh.. betul ke nak suruh saya jahit ni?
    .
    .
    Yumyum: tunjukla kat blog nak tgk.. btw, ada buku ni on how to jahit baju kurung.. later kalo rajin i'll make anew post on it. best tau.. senang sangat dibueknyer..

    ReplyDelete