Tuesday, July 28, 2009

Akhirnya...

Internet kat ofis ni memang jaki. Hari Isnin bole bukak amazon.com, hari selasa dan seterusnya terus diblok. Hari Rabu aku jumpa website yang agak menarik untuk sewing craft, hari Khamis dan seterusnya, web tersebut tidak boleh dibukak.
Maznah dok browse satu web ada budak 5 tahun mengaji (hafaz) Quran, sejam selepas itu, web tersebut tidak boleh dibukak. Hampeh kan.. ianya seperti setiap gerak geri kami diperhatikan oleh mangkuk yang tak de keje ke hoi!

Ok fine, harta ofis hanya boleh digunakan untuk perkara berkaitan ofis.

Aku pun tak heran.. aku bole pakai Celcom BB. Muahahahah… *evil laugh*

No comments:

Post a Comment