Saturday, July 18, 2009

Borong susu

Yesss.. hari ni kami menjadi sangat kiasu - tidak langsung mahu memikirkan tentang orang lain.. nyehahah.

Susu Sustagen Junior 1plus sale dari harga asal RM26.40 ke RM21.30 - banyak tu beza harga: lebih kurang RM5. Jadi untuk menjimatkan poket, kami borong sampai 8.. muahahahah..


Tak pasti sale sampai bile (atau harga dia memang dah turun ke- kalau betul dah turun, Alhamdulillah) tapi Carrefour sekarang ada kidz and baby promotion till 29 July ni.
Tengokla, kalo besok gi Alamanda ingat nak beli lagi la.. ekekekek.. Kiasu nak mampus! hahahahah..

2 comments:

  1. nape tak beli sepuluh ke doploh ke... hahahaha

    ReplyDelete
  2. hehehe.. ikut kan ke'kiasu'an itu, memang nak borong je semua, tapi cash tak cukup la beb.. lagi plak 'hujung bulan' ni.. ekekek

    ReplyDelete