Sunday, July 5, 2009

Handphone

Mat hilang handphone last Thursday. Tercicir somewhere time weol gi Puchong that night. So, on Saturday, weol jalan-jalan Mines, survey phone baru. He used to use PDA-phone, so survey that kind of phone la.

Bercakap pasal phone, currently I'm using Nokia 2630.

Yup, a cikai one, even budak sekolah pun tak nak pakai phone itu.. hahahha. But my intention on using phone is only for verbal communicating and sms - not more than that. As for taking picture, I'm carrying my camera here and there.

Tetapikan, semalam, semasa meng-survey handphone, hatiku telah tertarik dengan HTC Touch - yang ada QWERTY pad itu. Huhuhuh.. aku kan blogger (cheh), kalo ada phone macam tu boleh la aku update blog setiap saat dan ketika.. ekekek..


Heheheh, okla orang lain hilang hp, orang lain plak yang sibuk. Akal nak menghabiskan duit ni, huh.

2 comments:

  1. Nieza.. handphone akak pun cikai. jugak Nokia zaman tok kadok.. :)

    ReplyDelete
  2. nadnye: asal bole cakap, bole sms, ok la kan... (tapi masih menyimpan hasrat lagi tuh.. huhuhu HTC Touch Pro2- rm2800 tuh - satu bulan gaji pun tak lepas.. alahai)..

    ReplyDelete