Saturday, July 25, 2009

I can't help but..

..to be very jacoon. Heheheh..

This toy is superb!


50 different stitches - Automatically sewn. Cool huh... :-)

4 comments:

  1. comey doh layout nih.. hehehhehe

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. aku rasa dak IT kat situ mmg tadek keje laa.. opis aku tadek masa asik nak tgk org lain tgk ape.. cuma kalau top ten keje browse kena sound la.. tuh je..
    anyway, best kan ade netbook.. ahaks..

    ReplyDelete
  4. wawi, thanks.. tapi laki aku ckp slow la..
    .
    .
    saza, memang diorg tak de keje. dah semua nyer dioutsource ke vendor. tu yang diorg jadi 'pegawai penyiasat' tu - why la at the first place they'ol apply study IT, baikla they'ol apply PDRM jadi polis.. heheheh

    ReplyDelete