Wednesday, July 29, 2009

Macam zaman sekolah

- kerja di sini. Why I say so, sebab kat sini ada banyak sangat aktiviti, kelab atau persatuan : Kelab Koir, Kelab Boling, Futsal: ikut rajin atau tidak ajer.

I’ve joined Kelab Sokongan Penyusuan Ibu.. ahaks: rasa tu je kelab yang agak menarik.. huhuh

Dan sempena minggu penyusuan susu ibu yang akan berlangsung minggu dapan, hospi ada menganjurkan Pertandingan Menulis dan Mendeklamasi Sajak. Guess what? I’ve joined..


Hahahah.. tak de kerojer kan . They also organized Pertandingan Melukis Logo which orang-yang-macam-takde-kerja ni join jugak. Tak tahu la bole menang ke tak – the deklamasi sajak will be held this afternoon.. Apa-apa keputusan nya, I’ll update later.. Wish me luck everybody.. hohohoh..

No comments:

Post a Comment