Thursday, July 9, 2009

Seminar

Hari ini aku n my colleague, Maznah gi one day seminar kat Boulevard Hotel, Midvalley. Tajuk seminar: Quality Assurance in Serology Testing - takde kena mengena pun dengan my core-biz but nak pergi sebab nak memenuhi syarat 7 hari gi kursus - blergh, tipu.. sebenar nya nak gi jenjalan Midvalley.. huhuhuh..

Time seminar - serius la konon.. padahal sebuk dok tangkap gambo sendiri.. ekekekek

Antara yang menarik gi seminar kat hotel adalah makan time.. Hehehe.. tapi serius cakap tak menarik la makan kat hotel ni.. tak bape nak kena ngan tekak aku

Jalan-jalan di Midval, gi ToyRus and I bought telephone toy for Zahra and Rubik's cube for me.

No comments:

Post a Comment