Thursday, August 27, 2009

Aku gemuk

Wakakaka.. ini berikutan dengan gambo di entry Kenangan Ramadhan episode1.

Pengakuan berani mati: aku memang sangat-sangat gemuk dahulu (stress on DAHULU ni okey.. hahahah). Zaman sekolah memang ku gemuk - berat akhir tingkatan lima adalah 61kg, dan berat terberat yang pernah dicecah adalah 69kg ketika zaman matriks. 69kg tu.. sama berat masa aku pregnantkan Zahra 9 bulan.. hahaha.

Actually banyak lagi gambo zaman belajar yang menunjukkn aku extra-vagant gemuknya, but since tudung-less, so tak nak la mem-publicize kannya. Nak tengok jugak, jom datang umah - tawaran dibuka hanya untuk muhrim sahaja.. ngee.

Mat waktu lepas kawin pun terkezut melihat gambo isterinya di zaman muda remaja. I guess kalo dia kenal aku zaman tu, mesti dia tak nak ke aku.. kuikuikui..

6 comments:

  1. tapi in the end camne leh kurus ? tu kena story tu. hehe

    ReplyDelete
  2. camna boleh kurus? sambung la cerita

    ReplyDelete
  3. haha..hampeh jek entry kali ni

    ReplyDelete
  4. ha ah la aku pun nak tau camne ko leh kurus n maintain smpi skrg??

    ReplyDelete
  5. kakak saya diaaa kaaannnnnnnn *ok la tanak jadi spoiler* HAHAHA

    ReplyDelete
  6. wakakakak... entry kali ni memang sangat hampeh.. nanti cerita macamana gua jadi kurus okey.. ngeeee.. :-D

    ReplyDelete