Wednesday, August 19, 2009

Kembali bekerja

Ya, hari ini kembali bekerja secara officially di lab setelah 1 minggu bekerja ‘luar’:
Selasa-Rabu – kursus
Khamis-Jumaat – EL
Isnin-Selasa – kursus

So hari ini aku jadi macam blur-blur ajer.. hahahah.. Baru seminggu tak kerja bilik dah berubah sikit – dinding color baru. Actually, today, we having the Breastfeeding Convension @ Auditorium but since I’m having department meeting, I skip the convension.

Hasil perbincangan ketika meeting:

Hahah.. sungguh tidak senonoh perangai seorang pegawai kajikuman ini.. ekekek.. (kualiti gambo tak comei sebab tangkap via hp)

Okla, story-mory later.. Nak gi lunch :-)

5 comments:

  1. woo..design apa tu?? baju raya ker?? ;)

    ReplyDelete
  2. intan,
    ekekek.. baju jenjalan.. --> time tu tgh budget ala designer meeting project runaway.. wakakaka

    ReplyDelete
  3. kalau akak reti pun design ... mesti macam tu hahha...boring2 ngan kursus@meeting

    ReplyDelete
  4. neeza, kajikuman macam tu ye rupa kumannya...walla!

    ReplyDelete
  5. kak ros,
    hai.. kalo la kuman yang dikaji tu berbentuk sedemikian rupa.. hari2 mmg bersemangat la saya gi kerja.. ekekek :-)

    ReplyDelete