Tuesday, August 25, 2009

Kerja.. arghhh...

Malasnya.. malas nak mampus. Aku tak tahula kenapa lately aku memang tak de mood langsung nak kerja. Sejak pindah masuk ke hospi ni, terasa diri ni sungguhla tidak produktif nya (dari segi kerja). So lazy till I can sit and doing nothing the whole day, the whole week, the whole month!

I think I have lost my mojo towards my work.

Kalo keje swasta bole jugak riki-riki jobstreet.com – argh, I’m stucked.

Current mode: Bosan dan malas gile babeng.

Btw, today gaji.. hahahah. Lunchour nnt nak gi sopping.. huhuhuh.. (anti-climax punya conclusion..)

6 comments:

  1. apa la ahli kajikuman ni mesti fikir nak menjahit.hahah

    kajila kuman baru ke kuman apa2 la kekeke idea tah apa2..

    btw shopping apa tuu?eh tapi org keje swasta tak cek jobstreet.dia kira duit cukup x nak resign tpi leh byr hutang piutang haha

    ReplyDelete
  2. haa dah dpt gaji tu.. motivasi la sket. hehe

    ReplyDelete
  3. neeza..sori nyebok kt entri yg takde kaitan.. susu aku makin sikit.. stat pose ary tu.. drastik sungguh turunnya.. apa petua???

    ReplyDelete
  4. hmm i've been malas working too.. nak carik keje lain pun malas jugak. dah selesa bermalasan di sini :P - tak baik betul . kan? camana nk merajinkan diri????

    ReplyDelete
  5. mai, masalah pegawai kajikuman ni apabila diletakkan bekerja di tabungdarah dan tidak langsung in contact with mana-mana kuman.. tu yang kebosanan nak mati ditambah pula teringat dengan projek mega yang masih terbengkalai di rumah itu.. hahahah..
    .
    .
    fida, gaji tu motivasi seminit jer.. lepas seminit nilai dah susut 2/3.. ekekekek..
    .
    .
    ain, try makan capsule fenugreek atau apa-apa supplement yang berkaitan sepanjang bulan ramadhan al-mubarak ini.. harap ini membantu :-)
    .
    .
    zura, tula, walapon kojo tak best tapi i still in love with my work.. love the bermalasan ini.. ku x nk rajin.. LOL
    .
    .
    sya, cheh.. setakat intern.. i have another 25 years to serve for the people tau.. uhuk uhuk..

    ReplyDelete