Friday, August 14, 2009

Lets protect ourselves

I'm still at home: Zahra dah sembuh, alhamdulillah, her body-temp has gone back to normal state, but since today is Friday, alang-alang je aku cuti terus.. heheheh.

While broswing in the FB, I came across this blog. She showed on how to make your own face mask. Kat lab tu belambak je face mask - yang N95 pun ada. But since H1N1 transmit via droplet, the normal face-mask pun actually protective enuff. Dan sementara Zahra taking her afternoon nap, aku pon cuba la buat - senang gle, semudah a.b.c.



So, how do I look? Ada macam Aisha Ayat-ayat Cinta tak? (uhh.. statement ni tak agak-agak langsung.. LOL)

9 comments:

  1. waaaa.. comel comel comel..
    hehe.. mmg ada rupe!

    ReplyDelete
  2. waaaa! kagum!
    balik nak buat jugak lah. thanks for the link!

    ReplyDelete
  3. wah... pernah terfikir nak buat...
    tapi blur... tgk awaknya mask..
    cute pulak... sy cuma ada kain putih..
    boleh buat ni..TQ

    ReplyDelete
  4. thanks neeza...

    will try it out trow!!!

    Bravo!

    ReplyDelete
  5. Ira, tq.. hahah
    .
    .
    Yumyum, jom jait - buat sedondong dengan baju raya :-)
    .
    .
    Saza, thanks :D
    .
    .
    Chekuna, jom jait :-)
    .
    .
    Nuroll, yeah, jom jait :-)

    ~heheheh

    ReplyDelete
  6. haha..mata kena kasi sepet sikit, baru macam aisha hehehe

    ReplyDelete
  7. mye, saya juga suko.. hahahah

    ReplyDelete