Saturday, August 15, 2009

Pin cushion

Yang lama adalah ini: Penuh, overload, ringan- sekali bersin boleh terbalik.


Ni yang baru: Can put all of the pin needles, I need tons of pins while sewing: amatur la katakan.. heheheh


There's one in the Anna Maria Horner's book - pin cushion caddy - comel tapi cam complicated la plak nak menjahit nya. In need for a new pin cushion, I googled. And I bumped into this link. Best, senang gle. Seperti kata penulisnya, within 15 minutes dah siap. Dan bestnya, sebab base adalah pasu (bunga telur orang kawin), jadi tak de la incident tergolek.. hehehe

2 comments:

  1. neeza, stuff menjahit u beli mana eh?putrajaya ada ke kedai jahit menjahit etc ni?

    i nak beli kapas filling apa tah nama tu still xbeli2....

    ReplyDelete
  2. mai, i shop kat bangi - satu kedai di warta (kedai bee lian kalo tak silap) and another one kedai kat kompleks pkns (level one sebelah kedai sulam baju: selevel ngan billion supermarket). ledai pkns ni recommended sebab murah dan best sgt2.. walopon kedainya sangatla cinonet :-)

    ReplyDelete