Monday, August 10, 2009

Tag 5-5-5

Sebab hari ni adalah hari malas, jadi aku merajinkan diri membuat tag.. hahahah

Ditag oleh DNNA

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini
1. Seorang doctor tetapi nak jadi pensyarah dan sekarang ni tengah buat Master in Pathology.
2. Ada 3 orang anak: 2 anak bujang, sorang anak dara.
3. Sangat pembersih dan organize.
4. Suka shopping, memasak dan membaca novel.
5. Saya kenal dia hanya dalam alamaya ni sahaja.. heheheh

Nyatakan 5 fakta diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
1. Microbiologist tapi berangan nak jadi tukang jahit (baru je berkecimpung secara amatur mengambil upah menjahit baju kurung).
2. Berkahwin, mempunyai seorang anak bernama Zahra, berumur 30 tetapi selalu disalahertikan oleh orang sekeliling sebagai pelajar Universiti.. muahahaha (sila muntah darah)
3. Tak kisah apa orang nak kata, as long as kerje aku jalan, apa yang aku buat tu betul (mengikut peraturan) dan task itu siap.
4. Sometimes can be very selfish (it’s either me, Mat or Zahra – peduli apa pasal orang lain)
5. Sangat percaya ‘kalo dah bukan rezeki kita, cuba macamana pun takan dapatnya’.

Nyatakan 5 hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
1. Menjahit – for the time being, hobi ni jatuh nombor satu (sebab sangat jakun dengan mesin jahit baru itu).
2. Blogging – satu ruang expresi diri.
3. Mengemas rumah, spesifiknya menyapu dan memvakum – sakit mata tengok lantai berdebu.
4. Main rubik-cubic, sudoku
5. Golek-golek depan tv dengan Zahra tengok Bolt, zoom-zoom.

5 orang penerima tag yang seterusnya.
1. Syigim
2. Ira
3. Zerol-Ewan
4. Mai
5. Zoora

Kalo malas-malas tu, mehla buat tag :-)

4 comments:

  1. salam neeza. nice blog n really enjoy reading this blog.i'v read ur post about DIY cd. blh share where to buy pul?

    ReplyDelete
  2. hi tini, i dont buy any pul. i just use the plastic yang our mother use to ikat-ikat the lampinkain old style (jenama anakku/tollyjoy). can get @ maidin or carrefour.

    ReplyDelete
  3. hi ! nice blog you have.....your collection of information looks so impressive....i really want to come on your blog again...

    gaurvi
    orangy

    ReplyDelete
  4. hi orangy, thanks for droppin in my blog. hope u understand malay.. hehehe

    ReplyDelete