Tuesday, September 8, 2009

Cerita balik kampung


We balik kampong last weekend. Mula ingat tak nak balik, sebab tiada sapa di kampong (my MFIL staying at my SIL house) but since tiket plane dah beli balik la jugak – menyeronokan Zahra yang sibuk nak naik plane.

Tak banyak aktiviti yang dibuat. I’m busy marking papers (sanggup tu bawak dekat 10kg students answer sheets balik kampong.. hahah) – penting ni sebab nak kena hantar asap. Lagi pulak tak bole nak menjahit, so I do not wanna waste my long weekend by doing nothing. pst.. this is my partime work, aku kan mata duitan.. hahah


This is my MIL sewing machine – aku pakai gak, tapi sekejap jer.. I preferred my 7444 lagi.. heheh

Last but not least: US..

dengan ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin :-)

No comments:

Post a Comment