Wednesday, September 2, 2009

Cerita pasal kasut

Hahah.. bercakap pasal kasut.. tak de apa yang menarik sebab I’m not a shoe fan. I’m only having two shoes in moment – bila satu rosak baru ganti baru. Dan itu la kasut gi kerja, gi jalan, gi pasar, hatta jemur kain pun itu la kasutnya.. hehehe..

My favorite shoes brand adalah Scholl dan Bata. Tapi kasut yang baru ni aku beli Clarks. First time try brand ni: my verdict – oh, its killing my feet la. Time try kat kedai ari tu cam best.. bila pakai rasa keras plak. Erm..

ps: Sya, I'll return your shoes - tak sedap la. Hahahah..

The kasuts:

3 comments:

  1. neeza, kene gigit la dulu kasutnya before dia gigit kaki u..

    i slalu kalau clarks mmg first day tu rasa nyampah..haha

    ReplyDelete
  2. mai, tu la dah cakap ngan Mat semalam.. dia pun suruh gigit itu kasut.. tapi saya suda pakai suda round satu hospital.. takan mau gigit itu kasut - banyak kuman wooo... natijahnya, terpaksa la ku suffer ngan kasut yang memakan tuannya itu.. hehheheeh..

    ReplyDelete
  3. :)) tapayah pulang la. buang suda. sya beli kasut baru dah pun. hahaha

    ReplyDelete