Sunday, September 20, 2009

Salam Aidilfitri



Aku adalah seorang yang pathetic dan tak de kerja sebab dikeheningan pagi raya ni pun nak update blog.. Korang yang tengah baca ni pon entahnye sama pathetic sebab pagi raya ni pon nak baca blog aku.. hahahah. Actually tengah sangap, kena plak Zahra tantrum nak tido kot. Kejap lagi nak pergi rumah Nenek.

p/s: Kami pakai baju jahit sendiri.. Sian Walid, baju dia tak sempat dijahit.. heheheh. Next year saya janji, bulan Syaaban lagi saya jahit baju abang.. hehehe..

p/p/s: CelcomBB adalah sangat gemilang di Ipoh - signal strength 98% tu.. Sekelip mata je meng-upload gambo.. kalo kat pjaya, signal adalah sangat terhegeh-hegeh- tertekan kawe..

No comments:

Post a Comment