Thursday, September 24, 2009

Santuari gajah

Kami telah pun berada di Terengganu - raya kedua dah bergerak balik sini. Finally bole bukak komputer dan update apa yang patut sebab Zahra dah tido dan kami pun tak kemana tengahari retak ni.

Ipoh ke Tganu - kami ikut jalan Simpang Pulai-Cameron Highland-Gua Musang-Kuala Berang. Sebelum sampai KT, singgah di Santuari Gajah Tasik Kenyir. Best jugak sebab dapat tengok gajah secara dekat (walopun dalam hati sangat cuak).

No comments:

Post a Comment