Thursday, September 3, 2009

Shopping barang nak buat kuih raya

Kalo kat Bangi ni kedai yang best nak membeli belah adalah Kedai Yummie (area Hospital Annur, belakang Susuibu.com, sebaris ngan Manjaku) – orang kata murah, I don’t know how far its true sebab tak de comparison dengan kedai yang lain.


Buat kuih raya?.. Naah.. I don’t bake, sekadar teman Maznah membeli belah jer.. Aku beli barang buat spaggetti jer – untuk berbuka malam ni.. heheh

2 comments:

  1. aah, saya dah compare dengan kedai2 lain kat deret tu. mmg dia paling murah.
    barang dia banyak gila kan, macam leh sesat je dlm tuh. hehe

    ReplyDelete
  2. yumyum, kedai tu nampak cam kecik tapi barang memang banyak la.. orang pun ramai gle.. kita tak buat kuih raya la.. hehehe.. awak buat kuih apa?

    ReplyDelete