Sunday, October 4, 2009

Berbasikal ke Mekah



Heheheh.. Nice eh?

Actually kami nak night picnic kat dataran pjaya, later to realize yang dataran was close due to Kursus Haji Perdana. But, sebab dah sampai dan Zahra pun eager sangat nak naik basikal so, kami lepak jugak, sambil dengar la biji butir ceramah yang sedang disampaikan. Best la dengar ceramah, terpanggil-panggil rasa hati ni nak pergi.. :)

Bakal jemaah haji bergerak beramai-ramai nak menjalankan kegiatan melontar sambil bertahmid.

Insya Allah one day - kita sampai jugak kat sana - tanam niat dulu..

1 comment:

  1. Insya Allah ... Jom pasang niat (sambil kumpul duit) dari sekarang ... :)

    Semoga dimurahkan rejeki, dipanjangkan umur, dipermudahkan urusan dan dimakbulkan doa kita semua ... amiin

    ReplyDelete