Monday, October 19, 2009

Seminggu yang senyap

Sebab tak de apa cerita menarik.. accept aku yang luga. Luga adalah perasaan loya atau mabuk (kepada yang bertanya.. heheheh). Luga sampai kalau mahu ke mana-mana I have to drive myself sebab kalo Mat drive aku akan komplen pening la, itula, ini la dan radio pun tak bole bukak - serabut dan menyebabkan aku rasa nak muntah.. hahahah.
Tapi so far, luga nya adalah jenis yang ok - bearable la.. unlike molar yang aku rasa memang macam berkampung je dalam toilet. hehehe.. I’ve check the beta-hcg levels (mine was 1669miu/ml @ 5weeks) and it’s within the range.



Scan masih lagi belum dibuat.. sebab baru 6 minggu (baru? rasa macam dah lama giler), tunggu 8 minggu baru ok nak buat sonogram (according to my SIL la). Aku mc hari ni.. hehehe (bila lagi nak mc kan diri.. ekekek). Lepak-lepak baring depan tv, tgk internet je.. owh, tak bole nak menjahit la - alah.. wakakaka..

2 comments:

  1. pergh..
    jenuh jugak den nak menunggu jawapan yg pasti dari mu wehhh... hahahaha..;p

    ReplyDelete
  2. ealyie, kita pon tak sabar nak buat sonogram nak tahu status.. arghhh... heheheh

    ReplyDelete