Wednesday, November 25, 2009

Kosong


adalah gambaran ofis pada hari ini. Hanya aku je pegawai gred41 yang tinggal bekerja. Semua dah cuti. Memember tak de, boss pun takde, nak mengulor, kete pulak takde. Hohoh.. Supposingly esok adalah hari kerja juga, sebab weol plan cuti after raya next week but taska plak halfday esok. Mana plak nak campaknya Si Zahra kalau kami berdua bekerja. Maka jadinya, esok bercuti and most probably akan bergerak balik ke Tganu dalam tengahari gitu.

OK. Selamat Hari Raya Haji. Kali ketiga berturut-turut raya di Tganu.. missing lemang and nasi minyak mama pagi raya haji very very much!

2 comments:

  1. takde lemang tahun ni. ashik hujan je. tanak buat. hehehe. ma masak ketupat daun palas dgn lontong dgn rendang blabla. yumm yummm jangan jealous hehehe

    ReplyDelete
  2. jelez.. jelez dan jelez.. dh la ada bb baru long.. erm..

    ReplyDelete