Wednesday, January 20, 2010

Little update

Rasa lama tak menulis di sini, being very busy with something that is not online related.. heheheh.

I'm mc today. Having a very bad flu- sampai nak tido pon dalam kesusahan sebab kena bernafas tru mulut. Takper la, lama tak sakit pon.

Last weekend kami balik Ipoh. Ipoh as usual was great: seronok balik sebab makan minum ditanggung halal (hihihi) and tido pagi tiada gangguan oleh Zahra sebab dia bangun terus jump-out the katil and cari her grandys. So, Umi dan Walid boleh sambung tido dengan aman.. ekekeke. Papa gave me something (yang sangat best) but I gave it back to him dan sekarang tengah teringat-ingat akan benda itu.. haish.

Mat tiada: going outstation for a week. Dulu, waktu ofis dia adalah 'research and services', norma kerja dia memang banyak outstation, lama-lama kat pelantar. Then bila they changed to 'research' sahaja, he no longer going else where. Sekali-sekala tu adalah but tak lama like one or two days sahaja. Selalu dalam hati ni tertanya-tanya, dia ni tak nak gi outstation ke sebab aku malas nak memasak. Hahahah. Tapi sekarang dah missing him very much. Cepat la balik sebab rasa cam tak best. Hehehe..

Okla, itu sahaja for a little update. Hidung tersumbat, otak pon turut tersumbat.

2 comments:

  1. Salam kak neeza,

    semoga cepat sembuh..doakanlah suami selamat walo ke mana dia pergi. ni sakit2 sensorg jaga anak kat umah..mesti ala2 homesick kan? hehe! tabah ye..

    ReplyDelete