Friday, June 18, 2010

Attachment parenting

I am just a newly-second time-mother who is soo over excited. Hehehe…

Two things that I like when havin a newborn:

One - Babywearing:
Successfully wrapping (fwcc) Hamza in Medley Satin 4m


Two - Cloth diapering:
Using el-cheapo Palm&Pond (made in Thailand) cds





I know I am being exaggerated but I can’t help it but to tell the world.. (Layan jela yer… Heheheh)..


9 comments:

  1. Tak sabar nak tengok action pic dengan onbu :D

    ReplyDelete
  2. tahniah neeza, aku pun amik epidural.. and congrats no epitosomy for vbac..

    mine vbac was one kind of experience i tell u.. darah membuak2 keluar, tumpah darah.. non stop bleeding, by 11 am if the blood do not stop, have to go for another operation. rahim aku tak contract ke apa.. tapi bila tgk anak, walaupun darah dah hampir drain out, masya Allah the feeling. aku nak nangis tgk baby aku

    ReplyDelete
  3. salam kak,

    suka tgk newborn pakai cd..hehe! bagusnya hamza tak jaundis, alhamdulillah..oh i wish i can have some P&P cd too..gatai nk try :DDD

    ReplyDelete
  4. Alalala.. Tomeinya hamza dok dlm tu.. Selesa n empok. Kekeke..

    Neeza, tangan ko dh kurus arrr.. Cayalah!

    ReplyDelete
  5. I'm excited juga dpt second baby hr tu sbb gap ngan first 6 thn...mcm dpt first baby..ade yg terlupa kene beli buku baca blk n tanya2 org kt opis...hehehe...

    Mcm teringin lak nk try CD...senang tk nak kering CD tu n brp ek agak2 utk kita ade n dlm sehari nk pakai brp..

    ReplyDelete
  6. lain muka hamza dah tak de rambut :D

    ReplyDelete
  7. Thanks korang :D ngeeee....

    ReplyDelete