Wednesday, July 28, 2010

Overboard

I went to Kamdar and bought fabrics like there is no tomorrow.


I went to Kharysma and wanted to buy every single item that they’re selling.


Well, I guess I am focusing real hard that this month will be the last month I am having my monthly salary. Hahahah..


8 comments:

  1. neeza, karysma ni d mane ye?

    ReplyDelete
  2. Kamdar Putrajaya ke Neeza...cantik2 kain..mcm tk pernah jumper jer..hehehe

    ReplyDelete
  3. salam,

    ada saving kan..hehe..bleh gak shopping nanti (loan ngan duit raya anak2 ke..) hohoho! ^^

    ReplyDelete
  4. Salam.
    Amboi akak... Bersemangat meninggalkan bumi semenanjung nampak!

    Xpe, dun wori.. If theres anything u need kat Kharysma tu, dont hesitate to kol me.. Setakat upah 50 hengget tuk tolong li kan, apelah sangat kan..hehe.. As long as pewot gue belum meletop..hehe

    ReplyDelete
  5. kain yg beli kat kamdar tu jenis apa? cantik la cortak dia.nk cari gak tapi nk tau juga cotton ke apa ke tu?

    ReplyDelete
  6. Anon, kharysma ni kat fasa 4 tambahan bbbangi..
    .
    .
    Hafizah, jauh Kamdar ni: kamdar Ipoh belakang Tesco, Seksyen 18. Baru bukak, mmg cantek kain dia rasa nk borong je semua.. hahahah.. tamak!
    .
    .
    Lynn, insyaAllah, ada lebih, shopping. kalo x de, dok diam-diam.. ekekek..
    .
    .
    Hana, mahalnyer upah lebih mahal dr upah jahir akak ni.. ekekek..
    .
    .
    adhan, cotton je semua: ada english cotton, jap cotton. murah sbb kamdar tgh sale sekarang ni..

    ReplyDelete
  7. salam neeza - cantik la kain2 cotton tu...saya dan anak mmg suka pakai kain jenis ni kan selesa dipakai dan kemana sahaje

    ReplyDelete
  8. salam lina, kain ni mmg cantik dan sejuk dipakai :)

    ReplyDelete